Onze stichting wil het inleveren van speelgoed, puzzels, knuffels etc zo makkelijk mogelijk maken. Ook in Kerkrade hebben we een inleverpunt mogen toevoegen, mooi centraal in de Hoofdstraat (centrum).

Instituut voor Huidverbetering Gouder de Beauregard is gevestigd aan de Hoofdstraat nummer 19, schuin tegenover het oude postkantoor. Bij Silvia Gouder de Beauregard kun je terecht voor behandeling van diverse huidproblemen, zoals couperose en acne. Silvia is ook de persoon die je moet hebben als je graag permanent make-up wil laten zetten. Bijvoorbeeld omdat je die perfecte wenkbrauwen wil, of simpelweg omdat je niet meer elke dag zelf je eyeliner wil hoeven aanbrengen.

In Kerkrade is zij een begrip voor mensen die op zoek zijn naar een professionele behandeling, waarbij alleen de beste – vaak 100% natuurlijke – producten gebruikt worden. Tenslotte kan Silvia je ook adviseren over het gebruik van diverse voedingssupplementen die helpen je huid ook van binnen uit gezond en jong te houden.

Wil je speelgoed inleveren bij Instituut voor Huidverbetering Gouder de Beauregard? Check dan even op hun website de openingstijden of bel bij voorkeur even (045 545 3998) voordat je komt. Zo weet je zeker dat je niet hoeft te wachten tot een behandeling van een client ten einde is.